Mad
21. november 2016

Tranebær-gløgg

Gløgg hører julen til. Og denne friske udgave kan du lave både med og uden alkohol - så er der også til børnene. Her får du opskriften på en skøn tranebær-gløgg
Af: Louisa Lorang
gløgg

Foto: Anders Schønnemann

Tranebær-gløgg

DET SKAL DU BRUGE 1 liter tranebærjuice 1 dl friskpresset appelsinsaft 100 g dansk fast honning 2 dl vodka 100 g smuttede mandler 100 g tranebær PRØV OGSÅ: Hvid gløgg

Opskrift - sådan laver du tranebær-gløgg

1. Kom tranebærjuice, appelsinsaft og honning i en gryde, og kog det op. Tag gryden af varmen, og tilsæt vodka. 2. Fordel mandler og tranebær i 6 glas, og hæld gløggen over. 3. Servér straks. PRØV OGSÅ: Punch med solbær, pære, stjerneanis og citron

Læs mere om:

Læs også