
Fasanbryst og perlebygsalat

Foto: Martin Tanggaard
TID: 55 MIN.
1 dl perlebyg
½ dl piskefløde
Fremgangsmåde:
Kog perlebyggen i bouillon efter anvisning på pakken.
Varm ovnen op til 175 grader.
Skær grøntsagerne i skiver og terninger og rist dem på en sauterepande i 2 spsk olie i 4-5 min. Krydr med timian. Rør tomatpuré og 1½ dl grønsagsbouillon sammen og hæld i panden og lad det hele småsnurre under låg i ca. 10 min. Tag af varmen og lad det trække i 10-15 min. Smag til med salt og peber.
Vend drænet perlebyg i lige inden servering. Dup kødet tørt og krydr med salt og peber. Vikl parmaskinke om, og steg det i lige dele smør og olie ved middelvarme i ca. 3 min. på hver side. Kog panden af med vildtbouillon og fløde, kog det lidt ind, smag til og server til kødet og salaten.

Udvalgt indhold

Anja kollapsede en sommerdag og troede, livet var slut. Det, hun oplevede, koster samfundet milliarder

Psykologen vandt sin egen kone tilbage efter skilsmissen: Sådan ved du, at I ikke er færdige
