Mad
10. februar 2010

Fettuccine med frisk tun

Dette er den ultimative pastaret til en, du gerne vil forkæle. Hurtig og nem og meget lækker. Kan du li’ mad med bid i, kan du lade kernerne sidde i chilien!
Af: Susanne Palmqvist
https://imgix.femina.dk/media/45f618d5e01542c186b3801d7e5a3d4f.jpg

Foto: Anders Schønnemann









(2 personer)
150 g frisk tun
ca. 125 g god tørret pasta, f.eks. tagliatelle med æg, eller 250 g frisk pasta
1 lille frisk rød chili, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
1-2 spsk. olivenolie
ca. 50 g skyllet rucolasalat
1 dl friskrevet parmesan
kværnet sort peber
1 lime i både
Læg tunfisken i fryseren i ca. 1 time. Skær den i meget tynde skiver. De behøver ikke være store og flotte, bare tynde!
Gør alle de øvrige ting klar: Hak chili og hvidløg. Skyl salaten, og hak den evt. groft. Riv osten.
Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Lad den dryppe hurtigt af (brug vandet til at opvarme de dybe tallerkener). Vend alle de øvrige ingredienser i, mens pastaen endnu er meget varm, og krydr med kværnet peber. Anret i dybe varme tallerkener, og kom en limebåd øverst. Pres saften ud over, og spis retten med det samme.

Læs også