Morgengrød
DET SKAL DU BRUGE:
1 dl perlespelt
½ dl havregryn
2½ dl mandelmælk
(færdigkøbt eller madkort 52)
3 dl vand
1 knsp. salt
ENDVIDERE:
200 g blandede bær
lidt ahornsirup
SÅDAN GØR DU:
Skyl perlespelten, og kom den i en gryde med havregryn, mandelmælk, vand og salt. Lad det koge op under omrøring, og lad det simre under låg i ca. 20 minutter, eller til spelten
er mør. Rør jævnligt undervejs. Servér straks med bær og sirup.
TIP:
Perlespelt fås i større supermarkeder. Ønsker du en friskere grød, kan du vælge æblemost i stedet for mandelmælk.
FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann.
KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENE
RELEVANTE LINKS