Suppen med rucola og grillstegte kammuslinger serveres i små glas. Det er en let og frisk forret, som også kan nydes stående på terrassen.
Det skal du bruge
1 løg
½ spsk olivenolie
1 fed hvidløg
2 dl hvidvin
4 dl bouillon
100 g Philadelphia light 12%
1 bakke rucola, 100 g
Salt og peber
1 citron
150 g kammuslinger
Tilbehør
4 tynde skiver groft brød, 200 g
Fremgangsmåde
Hak løget. Varm olien i en gryde og svits løget og det pressede hvidløg.
Tilsæt hvidvin og bouillon og lad det simre i ca. 5 min. Rør Philadelphia i suppen, til osten er smeltet.
Skyl rucolaen og afdryp. Tag lidt fra til pynt. Kom rucola i en blender sammen med suppen og blend til en flydende, ensartet suppe. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Grill kammuslingerne i ca. 3 min. på hver side. Servér kammuslinger og brød til suppen.