Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Forretter
Stegte kammuslinger med fennikel og lakridsbrød
9. februar 2015
(Opdateret 09.02.15)
Af:
Louise Dandanell Ørsted
Prøv Feminas nye og anderledes opskrift på kammuslinger
Ingredienser
300 g (store) kam-muslinger
Smør til stegning
Lakridspulver
1 lille rødløg
1 fennikel
150 g blandet salat
2 spsk æblecidereddike
1 spsk mayonnaise
Salt, peber
Evt. 1 lakridsrod
4 tynde skiver rugbrød
Lakridspulver eller -sirup
Fremgangsmåde:
Tø kammuslingerne op.
Tænd ovnen på 200 grader.
Dup muslingerne tørre og læg dem på et lille fad, der er smurt med smør. Krydr godt med salt og peber og drys ½ tsk lakridspulver over.
Steg muslingerne i ovnen i ca. 15 min.
Pil og skær løget i tynde skiver.
Skær fenniklen i tynde skiver.
Skyl og tør salaten.
Rør 1 tsk lakridspulver, eddike og olie sammen og smag til med salt og peber.
Vend rødløg, fennikel og salat i dressingen, og arrangér salaten i fire skåle. Top med kammuslinger og riv evt. lidt frisk lakridsrod over.
Skær brødet i trekanter og steg det i smør på en pande.
Lad det afkøle på en rist.
Hæld lidt sirup på brødet eller drys lakridspulver på, og servér til salaten.
Se flere opskrifter med kammuslinger her.
Læs mere om:
Opskrifter med kammuslinger
Andre lækre opskrifter
Forretter
Forretter
Luksustarteletter med kammuslinger og rejer
Forretter
Forretter
Mette Blomsterberg opskrift: Ristede kammuslinger
Forretter
Forretter
Kammuslinger med kold avocadocreme
Forretter
Forretter
Citrusmarinerede kammuslinger
Læs også