Skær lidt af skindet af siderne på andebrysterne og lave nogle dybe rids. Gnid dem med karry, salt og peber og lad dem trække i 10 min.
Skær squash og aubergine i terninger og steg dem hurtigt i olie på en pande. Hæld dem i en skål og bland med honning, lidt citronsaft og enten revet skal eller finthakket saltsyltet citronskal samt lidt salt og peber.
Grill andebrysterne, først på skindsiden lidt væk fra de varmeste gløder, så på kødsiden 12-15 min. i alt. Hold øje med de ikke bliver for mørke.
Server med pickles og evt. salat til.
TIPS!
Vidste du, at krydderierne er gode for dig?
Læs her, hvordan du kan spice din sundhed op
Nedenfor finder du 10 lækre grillretter med alverdens slags kød, lækre grillspyd, alt det gode fra havet og grillede desserter. Velbekomme!
Få flere opskrifter med andebryst her
POUSSIN, ANDEBRYST OG LAM
Poussin med skøn
mango-papajasalat
Grillet andebryst
med nem picklesLammeburgere
TIGERREJER, BLÆKSPRUTTE OG TUN
Grillspyd med
tigerrejer og ananas
LÆKRE DESSERTER
Grillede bananer
med mangosauceIsdessert med grillet ananas
og citrongræssauce
Læs mere om: