Mad
2. juni 2015Hindbærmuffins med hvid chokolade
Lev prinsessedrømmene ud, og servér de nybagte muffins på et fad med friske rosenhoveder.
Af: Inge Skovdal/skovdal.dk

Hindbærmuffins med hvid chokolade 10 stk.
Tid: 20 minutter. Bagetid: 20 minutter. DET SKAL DU BRUGE 50 g smør 2 æg 150 g rørsukker 175 g hvedemel 2 tsk. bagepulver 1½ dl mælk 50 g hvid chokolade 20 friske hindbær 10 store muffinforme af papirOpskrift - sådan laver du hindbærmuffins med hvid chokolade
Tænd ovnen på 200°. Smelt smørret, og lad det køle lidt af. Pisk æg og rørsukker luftigt med en elpisker. Rør det afkølede smør i med en ske. Vend mel, bagepulver og mælk i dejen. Hak chokoladen, og vend den i dejen. Fyld 10 store papirmuffinforme ²⁄₃ op, og læg 2 hindbær i hver. Bag kagerne i ovnen i ca. 20 minutter. PRØV OGSÅ: Rabarbertørte med kokos og marcipan