Påskeæg med nougatcrunch er nemme at lave, og så smager de vildt godt. Lav dem til - eller sammen med - dine børn. Alle kan være med. Og så er det jo virkelig sejt at give hjemmelavede påskeæg til dem, man har drevet gæk med.
Af: Odense Marcipan
Påskeæg med nougatcrunch (10 stk.)
INGREDIENSER TIL PÅSKEÆG
50 g brændte mandler
100 g nougat
400 g Original Odense Marcipan
200 g lys overtræk eller mælkechokolade
Lidt smeltet hvid chokolade
Lidt finthakkede brændte mandler til pynt
Opskrift - sådan laver du påskeæg med nougatcrunch
Hak de brændte mandler groft. Bland dem med nougat og tril massen til 10 små kugler.
Sæt dem i fryseren i 20-30 minutter eller til de er frosne.
Del marcipanen i 10 stykker og tryk dem let flade. Form dem om den iskolde nougat som påskeæg og læg dem på bagepapir.
Smelt chokoladen over vandbad og overtræk æggene. Fyld det hvide chokolade i en lille sprøjtepose eller en frysepose. Klip et lille hul og lav mønstre på æggene. Drys med lidt hakkede, brændte mandler, inden chokoladen er størknet.
Lad chokoladen sætte sig og servér dine påskeæg kølige eller fra køleskab.
Anvendes chokolade som overtræk på dine påskeæg, kan du finde en guide til temperering af chokoladen på www.odense-marcipan.dk eller ved at trykke her.