1. Andebryst: Rids fedtsiden på andebrysterne med en skarp kniv. Steg dem med fedtsiden nedad, til fedtet er gyldent. Vend fileterne, og steg i 3 minutter. Skru ned for varmen, og lad dem stege i yderligere 5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Lad andebrysterne hvile i 4 minutter, skær dem i skiver, og hæld sojasauce over.
2. Grøn linsesalat: Pil hvidløgene. Skyl og skær limefrugten i skiver. Skyl linserne, og kog dem i vand i en gryde i 12 minutter sammen med hvidløg, limeskiver og 5 stilke koriander (gem resten af korianderen til pynt). Lad linserne afkøle. Skyl og skræl agurken, skær den over på langs, og fjern kernerne med en teske. Skær agurken i skiver. Halvér avocadoerne, fjern stenene, og skær kødet i små stykker. Bland grønt-sager og linser.
3. Limedressing: Rør olie, limesaft, salt og peber sammen, og vend dressingen i den grønne linsesalat. Drys med frisk koriander, og servér som tilbehør til andebrysterne.
Læs mere om: