1. Hæld kogende vand over cashewnødderne i en skål, og lad dem trække i mindst 1 time. Si vandet fra, og blend de udblødte cashewnødder med tomatpuré, kokosmælk og yoghurt i en foodprocessor til en helt glat og cremet masse (nødderne skal være helt opløst). Pil og hak løget, og steg det i kokosolie i en gryde. Pil hvidløg, skræl ingefær, og riv begge dele på den fine side af et rivejern. Lad det stege med i gryden i et par minutter sammen med karrypasta. Tilsæt lammekød, garam masala og karrypulver. Krydr godt med salt og peber, og brun kødet. Skrub eller skræl søde kartofler, og læg dem i gryden. Hæld vand i gryden, og rør rundt, så krydderierne fra bunden af gryden løsner sig. Tilsæt den blendede cashewnøddeblanding, og bring retten i kog. Lad den simre i 30 minutter, til lammekød og søde kartofler er møre. Smag til med friskpresset limesaft.
2. SERVERING: Servér lammecurry med koriander og lunede naanbrød.
TIP: Curry’en kan også tilberedes med oksekød, kylling eller den indiske ost paneer.
Læs mere om: