Mad
8. oktober 2015Kyllingefilet med butternutsquash og dadler
Steg hele middagen i ét ovnfad – så har du hurtigt lækker mad på bordet. Få opskriften på kyllingefilet med butternutsquash og dadler her
Af: Marie Melchior
Foto: Line Falck
Kyllingefilet med butternutsquash og dadler til 4 personer
Tid: 25 minutter. Ovntid: 30 minutter. DET SKAL DU BRUGE TIL KYLLINGEFILET MED BUTTERNUTSQUASH OG DADLER 500 g butternutsquash 4 spsk. olivenolie 100 g dadler 2 fed hvidløg 4 kyllingebrystfileter ½ bundt timian salt og friskkværnet peber TILBEHØR 4 dl grov bulgur 100 g rucola 50 g parmesan Tænd ovnen på 200°.Opskrift - sådan laver du kyllingefilet med butternutsquash og dadler
1. Kyllingefilet: Skær skrællen af butternutsquash-en, og fjern kernerne. Skær den i stave, og læg dem i et ovnfad eller en lille bradepande smurt med lidt olie. Fordel dadler, pillede hvidløgsfed og kyllingefileter oven på butternutsquashen. Krydr med friskhakket timian, salt og peber. Dryp med olivenolie. Steg fadet i ovnen i ca. 30 minutter, til kyllingefileterne er netop gennemstegte. 2. Tilbehør: Kog bulgur efter anvisningen på pakken. Skyl og tør rucola. Høvl parmesan i spåner. Top ovnretten med rucola og parmesan lige før servering, og byd bulgur til.Få indkøbslisten til denne uges madplan her
Tirsdag: Portobellosvampe med pasta - Få opskriften her
Onsdag: Ovnbagt torsk med bønnefritter og kartoffel-selleri-puré - Få opskriften her
Torsdag: Gratin med butternutsquash og gedeost - Få opskriften her
Fredag: Braiseret svinemørbrad med rodfrugter - Få opskriften her