1. Læg det hakkede kød i en skål, og rør det sammen med revet løg, krydderier og æg. Krydr farsen med salt og peber. Form farsen til kødboller på størrelse med valnødder.
2. Spicy sauce: Skræl ingefæren, og hak den groft. Knus den grundigt i en morter sammen med pillede hvidløgsfed, chiliflager, korianderfrø, spidskommen og citronsaft. Pil løget, og skær det i fine terninger. Opvarm olien i en gryde.
3. Svits krydderiblandingen i nogle minutter. Tilsæt løg, og svits, til de bliver klare. Tilsæt hakkede tomater og vand. Krydr med salt, peber og sukker.
4. Læg lammekødbollerne i saucen, og lad dem koge ved svag varme i 20 minutter.
5. Tilbehør: Kog bulguren i 10-12 minutter. Hæld vandet fra. Rør olivenolie i bulguren med en gaffel. Servér bulguren med lammekødboller i spicy sauce og et drys friskhakket mynte.
Læs mere om: