Mad
1. december 2018Nytårsmenu - enkel og eksklusiv
Giv den hele armen på årets sidste dag, og forkæl dine gæster med en nytårsmenu lavet med de allerbedste råvarer. Når kvaliteten er i top, kan du holde antallet af ingredienser på et minimum
Af: Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
På årets sidste aften giver de fleste af os den gas med en nytårsmenu ud over det sædvanlige.
Vi har sammensat en komplet nytråsmenu til dig, og vi har kun brugt de allerbedste råvarer. Derud over får du også en komplet vinmenu til din nytårsmenu - så er du sikker på at, vinen passer perfekt til maden. Her får du opskrifterne til den perfekte nytårsmenu. Rigtig godt nytår!
Find de rigtige bobler til din nytårsmenu
TIL ÅRETS SKØNNESTE NYTÅRSMENU SKAL DU HAVE
Jordskokkepuré med kaviar og karseKartofler med kaviar og rygeost Få opskrifterne her
Brændt hvid chokolade med lakridsis, blåbær og estragon Få opskriften her Slut din nytårsmenu af med lækker hjemmelavet kransekage. Her får du 8 forrygende opskrifter VINMENU Le Arche Prosecco: Vinen er tør, men har samtidig en blød smag. Selaks Sauvignon Blanc: Flot, klar og rank stil, som bakkes op af en dejlig frugtsyre. Chablis La L’arme D’or: Vinen har en lys gul farve, en duft af blomster og et hint af røg. Masi Modello Hvid: Tør med harmonisk syre og en god smøragtig fylde. Lindemans Pinot Noir: Fyldig vin med en frugtrig smag. Contrada di San Felice: Mørk, tæt og markant med en god portion garvesyre.