Mad
2. juli 2014Pasta med aubergine-tomat-sauce
Denne uges hverdagsopskrifter byder på nemme retter der ikke kræver lang tid i køkkenet. Her får du opskriften på pasta med aubergine-tomat-sauce
Af: Mai Knauer
Foto: Columbus Leth
Pasta med aubergine-tomat-sauce til 4 personer
De bagte auberginetern gør tomatsaucen ekstra fyldig, så man ikke savner kød i retten. INGREDIENSER 400 g pastapenne eller anden pasta 1 bundt basilikumblade AUBERGINE-TOMAT-SAUCE 400 g aubergine 4 fed hvidløg 2 friske røde chilier ½ dl olivenolie 2 tsk. balsamicoeddike 1 tsk. sukker salt og friskkværnet peber 450 g små tomater TILBEHØR evt. godt brødOpskrift - sådan laver du pasta med aubergine-tomat-sauce
1. Aubergine-tomat-sauce: Tænd ovnen på 250°. Skyl auberginen, og skær den i fine tern. Læg dem i et ovnfast fad. Hak hvidløg og chilier fint, og bland det med olivenolie, balsamico, sukker, salt og peber. Hæld dressingen over aubergineternene i fadet. Bland godt, og bag auberginen i ovnen i ca. 20 minutter. Skyl tomaterne, og halvér dem. Bag tomaterne i ovnen sammen med auberginen de sidste 2-3 minutter af auberginens bagetid. 2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og hæld vandet fra. Anret pastaen i en skål, og hæld aubergine-tomat-saucen over. Pynt med basilikumblade. Servér evt. med brød til.UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Ricottatærter med lime og friske tomater - Få opskriften her
Limestegt kylling med søde kartoffelfritter - Få opskriften her
Sprødstegt fisk med glasnudelsalat og peanuts - Få opskriften her
Misomarineret oksekød med auberginesalat - Få opskriften her