Mad
5. december 2013Squash-pasta med ragout af svinekød
Ugens mandagsopskrift er squash-pasta med ragout af svinekød. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Squash-pasta med ragout af svinekød til 2 personer (25 min)
Jeg gør normalt ikke reklame for produkter eller websites, men jeg elsker min spiralizer, som kan lave både grøntsagsspaghetti og tagliatelle, og som er købt hos rawandmore.dk Har du ikke sådan én, kan du bruge en tyndskræller. INGREDIENSER 300 g svinekød i strimler olivenolie 1 løg i tynde både 3 fed hvidløg i tynde skiver 2 spsk. tomatpuré 1 dl hvidvin 1 dl vand salt og peber et nip sukker lidt plukket timian 1 stor squash lidt olivenolie høvlet parmesan TILBEHØR salat Opskrift - sådan laver du squash-pasta med ragout af svinekød 1. Steg kødet i olie på en varm pande. Kom løg og hvidløg ved, og lad dem blive bløde. Tilsæt tomatpuré og hvidvin, og lad det koge op. Tilsæt vand, og kog op igen. Smag til med salt, peber, sukker og timian. 2. Lav imens tynde strimler af squash på en spiralizer eller ved hjælp af en tyndskræller (eller riv squashen). 3. Vend squash-pastaen med saucen; smag til igen, og servér straks toppet med olivenolie, parmesan og peber. 4. Servér salat til.Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
TIRSDAG: Ristet kulmule med grillet rosenkål - Få opskriften her
ONSDAG: Burger med spinat, slaw og gedeost - Få opskriften her
TORSDAG: Hvidkålsgratin med bacon og sprød salat - Få opskriften her
FREDAG: Lammeskank med blød polenta - Få opskriften her