1. TÆRTEBUND: Tænd ovnen på 180°. Blend havregryn til fint mel i en foodprocessor. Tilsæt salt, bagepulver, æg, æggehvide og olie, og blend igen, så du får en smuldret dej. Tilsæt derefter 1 spsk. vand ad gangen, indtil dejen hænger sammen og er smidig og blød. Rul dejen ud med en kagerulle mellem 2 ark bagepapir; fjern det øverste ark, og flyt dejen over i tærteformen. 2. KARAMELLISEREDE RØDLØG: Pil rødløg, og skær dem i skiver. Steg dem i smør på en pande, til de får lidt farve. Tilsæt balsamico og sirup under omrøring. Krydr med salt. Tag panden af varmen, når al væde er væk. 3. Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål, og fordel massen over tærtebunden. Top med karamelliserede rødløg, skiver af gedeost, skiver af figner og serranoskinke. Bag tærten i ovnen i ca. 35 minutter. 4. SERVERING: Skyl salaten, og servér den til tærten. TIP: I stedet for at blende havregryn kan du bruge færdigkøbt havremel og samle dejen i en skål.
Læs mere om: