Hvide chokoladebrud med lakrids 8-10 stk.
INGREDIENSER 100 g hvid chokolade 20 g stærk saltlakrids, f.eks. lakrids No 2 fra Lakrids by Johan Bülow 10 g pufsukker 1 knsp. lakridspulver
Opskrift - sådan laver du hvide chokoladebrud med lakrids
Bræk chokoladen i stykker, og smelt den over vandbad. Klip lakridserne i små stykker, og bland dem i den smeltede chokolade. Når chokoladen er kølet lidt ned, så tilsæt pufsukker, og rør forsigtigt rundt. Hvis choko-laden er for varm, vil pufsukkeret eksplodere med det samme. Hæld massen ud på et skærebræt beklædt med bagepapir. Pynt med lakridspulver, og stil på køl i ca. 1 time. Bræk chokoladen i små stykker, og servér. TIP: Du kan købe pufsukker i specialbutikker, større slikbutikker og på nettet, f.eks. hos
SpecialKoebmanden.dk PRØV OGSÅ: Espressobrud