Mad
20. november 2014

Hvide chokoladebrud med lakrids

Hvid chokolade og saltlakrids er et vidunderligt match af mildhed og skarphed. Med små stykker pufsukker, der syder på tungen, er der ekstra overraskelseseffekt.
Af: Maja Ambeck Vase
https://imgix.femina.dk/media/article/1446-hvide-chokoladebrud.png

Foto: Columbus Leth

Hvide chokoladebrud med lakrids 8-10 stk.

INGREDIENSER 100 g hvid chokolade 20 g stærk saltlakrids, f.eks. lakrids No 2 fra Lakrids by Johan Bülow 10 g pufsukker 1 knsp. lakridspulver

Opskrift - sådan laver du hvide chokoladebrud med lakrids

Bræk chokoladen i stykker, og smelt den over vandbad. Klip lakridserne i små stykker, og bland dem i den smeltede chokolade. Når chokoladen er kølet lidt ned, så tilsæt pufsukker, og rør forsigtigt rundt. Hvis choko-laden er for varm, vil pufsukkeret eksplodere med det samme. Hæld massen ud på et skærebræt beklædt med bagepapir. Pynt med lakridspulver, og stil på køl i ca. 1 time. Bræk chokoladen i små stykker, og servér. TIP: Du kan købe pufsukker i specialbutikker, større slikbutikker og på nettet, f.eks. hos SpecialKoebmanden.dk PRØV OGSÅ: Espressobrud

Læs også