Mad
25. november 2019

Julefrokost: 7 julefrokostretter med et friskt og grønt pift

Sild, fiskefilet og laks hører til på julefrokostbordet, men derudover er der plads til fornyelse. Gør julefrokosten både grønnere og skønnere med sprøde salater og anderledes indslag.
Af: Camilla Biesbjerg Markussen
https://imgix.femina.dk/media/article/julefrokost-samlet.jpg

Foto: Betina Hastoft.

Parmaskinke med pæresalat, ristede nødder og kerner

https://imgix.femina.dk/julefrokost-parmaskinke-med-paerer1.jpg

Langtidsstegte andelår og rødkålssalat med bagte pastinakker

https://imgix.femina.dk/julefrokost-andelaar1.jpg
Få opskriften her

Fiskefileter med let remoulade, avocado og ristet grønkål

https://imgix.femina.dk/julefrokost-fiskefilet1.jpg
Få opskriften her

Glaseret laks med syltede rødløg og sauce tartare

https://imgix.femina.dk/julefrokost-laks1.jpg
Få opskriften her

Bruschetta med saltet ricottacreme, figner og timian

https://imgix.femina.dk/julefrokost-bruschetta1.jpg
Få opskriften her

Sild med æble-fennikel-salat og kørvel

https://imgix.femina.dk/julefrokost-sild1.jpg
Få opskriften her

Mazarinkage med græsk yoghurt og julekrydret appelsinsirup

https://imgix.femina.dk/julefrokost-mazarinkage1.jpg
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs mere om:

Læs også