Kartoffelsalat med varmrøget laks og rygeostcreme
4 personer
Det skal du bruge:
1000 g små vaskede kartofler
200 g sukkerærter
2 skoleagurker eller 1 alm.
4 forårsløg
400 g varmrøget laks
1 bdt. kørvel
4 skiver groft rugbrød
1 bæger rygeost, 5+ 170 g
saften af 1 citron
Sukker, salt, peber
Sådan gør du:
Tilberedningstid: ca. 30 min.
1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 18 min. Skyl dem godt i koldt vand og halver dem.
2. Snit sukkerærterne på langs. Halvér agurken, fjern kernerne og skær den i skiver. Snit forårsløgene og bræk laksen i mindre stykker.
3. Rør rygeost og citronsaft sammen og smag dressingen til med sukker, salt og peber.
4. Rist rugbrødet.
5. Skyld sukkerærterne i kogende vand (evt. fra el-kedel) og derefter i iskoldt vand
6. Bland kartoflerne med sukkerærter, agurk og forårsløg. Fordel laks og kørvel oven på og servér dressingen til sammen med ristet rugbrød.
Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.