Kylling a la diablo med dampede asparges
Foto: Anders Schønnemann
Køb ordentlig (læs: øko)kylling. De er ofte større end konventionelle kyllinger, så hellere dele ét dejligt kyllingebryst end spise ét dårligt hver.
1-2 kyllingebryster
2 tsk. dijonsennep
25 g fintrevet parmesan
4-6 skiver parmaskinke
olie til stegning
ENDVIDERE:
400 g grønne asparges
1 dl vand
salt
1 spsk. smør
TILBEHØR:
500 g kogte kartofler
100 g blandet salat
olivenolie
æbleeddike
Dup kyllingebrysterne tørre med køkkenrulle (del det i to, hvis du har ét stort). Rør sennep og parmesan sammen, og fordel det oven på de to kyllingebryster. Rul kyllingebrysterne ind i parmaskinke, og steg dem i olie på en varm pande. Lad dem stege ved middelvarme, så skinken bliver sprød, og kyllingen er gennemtilberedt.
Knæk imens den nederste, træede ende af aspargesene, og kassér den. Kog 1 dl vand, salt og smør op i sauterepande. Damp aspargesene i vandet i 1-1 ½ minut. Servér dem med resten af væden fra tilberedningen samt kylling, kartofler og salat vendt med olie og eddike.
Opskriften er til 2 personer
TIP: Også dejlig og hurtig gæstemad
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER