KARRYSAUCE 1 spsk. karrypulver 1 spsk. smør til stegning 1 løg 1 lille æble 2 spsk. hvedemel ½ l hønsebouillon 1 dl sødmælk 1 dl piskefløde
TILBEHØR 4 dl basmatiris 1 æble 1 håndfuld persille PRØV OGSÅ:
En klassisk omgang boller i karry Opskrift - sådan laver du kyllingeboller i karry
1. Pil og riv løget, og rør det sammen med kyllingekød, æg, mel, salt og peber til en fars. Form ca. 15 kødboller med en ske. Kog kødbollerne i en gryde med vand i ca. 10 minutter, til de er gennemkogte. 2. TILBEHØR: Kog ris efter pakkens anvisning. 3. Steg karrypulveret i smør i en stor gryde. Pil og hak løget fint. Skyl æblet, og skær det i tern. Tilsæt løg og æble, og lad det stege med, indtil løgene bliver bløde. Tilsæt mel, og rør rundt. Hæld bouillon, mælk og fløde i gryden. Lad saucen koge op, og smag den til. Kom til sidst kødbollerne ned i saucen, og varm dem igennem. Servér med ris, æble skåret i små tern og friskhakket persille.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Fuldkornstærte med rødbede og feta – Få opskriften her
Tirsdag: Nudelsalat med peanutbuttersauce og kokos-tigerrejer – Få opskriften her
Onsdag: Lasagne med ricottasauce – Få opskriften her
Fredag: Pizza med chorizo og broccoli – Få opskriften her