Kyllingebryst med spaghetti og cherry-tomater
Foto: Anders Schønnemann
2 kyllingebryster
lidt olie til stegning
salt og peber
ENDVIDERE:
150 g spaghetti (gerne grov)
salt og lidt ekstrajomfruolivenolie
1 lille rødløg i tynde skiver
2 fed hvidløg i tynde skiver
250 g små tomater
lidt olie til stegning
ca. ½ dl kogevand
1 lille håndfuld basilikum
salt og peber
revet parmesan
Rist kyllingebrysterne i en smule olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.
Kog imens pastaen i letsaltet vand tilsat lidt olie, til den er al dente. Dræn vandet fra, men gem lidt. Sautér løg, hvidløg og tomater i lidt olie i en dyb pande. Kom pastaen ved og en smule af kogelagen. Lad det simre i et par minutter, til tomaterne sprækker. Krydr med basilikum, og smag til med salt og peber.
Servér straks med kylling og et drys parmesan.
Opskriften er til to personer,
UGENS ANDRE OPSKRIFTER