Mad
13. oktober 2015

Kyllingefrikadeller med sesam

Kyllingekød er sundt og fedtfattigt - og så smager det bare godt
Af: Julie Hey
https://imgix.femina.dk/media/article/kyllingekugler.jpg

Foto: Betina Hastorft

Opskriften giver CA. 30 STK.

TID: 20 min. + Bagetid: 12 min.

Rør kyllingekødet sejt med salt.

Blend baconen fint og riv løget.

Kom bacon, løg, æg, paprika, mel og peber i farsen og rør sammen.

Form farsen til kugler og sæt dem på en bageplade med bagepapir.

Steg kyllingekuglerne i ovnen i ca. 12 minutter.

Varm en pande op med chilisauce og soja og vend kuglerne i saucen i 1 min.

Rul dem i sesam- eller nigellafrø og server som snack eller med rissalat.

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.