Laksekrebinetter med tatarsauce
Foto: Anders Schønnemann
300 g laks uden skind og ben
salt
1 spsk. mel
grov rasp
lidt olie til stegning
smør til stegning
TARTARSAUCE:
2 spsk. mayonnaise
1 spsk. ketchup, gerne Heinz-
2 spsk. yoghurt
3 spsk. kapers
8 cornichoner, hakkede
TILBEHØR:
100 g blandet salat
1 bundt dild, plukket
500 g kogte kartofler
Hak laksen med en stor kniv. Rør laks og mel sammen, og form 2 krebinetter. Vend dem i rasp, og steg dem i olie og smør på en varm pande. De skal have 3-5 minutter på hver side, eller til de er gennemstegte og gyldne.
Rør mayonnaise, ketchup, yoghurt, kapers og cornichoner sammen, og smag til.
Anret krebinetterne med salat vendt med dild, og servér med tartarsauce og kartofler til.
TIP: Kog gerne kartoflerne til onsdag i dag, når du alligevel er i gang.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER