Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Lammekoteletter med mynte-kål-salat
15. december 2011
Opdateret 4. april
af Louisa Lorang
Ugens tirsdagsopskrift er lammekoteletter med mynte-kål-salat. Få opskriften her
Det skal du bruge (2 pers)
1 kg små kartofler
salt
olivenolie
jomfru i det grønne
KÅLSALAT
1 spsk. flydende honning
1 tsk. fintrevet økologisk citronskal
¼ dl citronsaft
2 spsk. olivenolie
¼ hvidkål, fintsnittet
2 håndfulde plukket mynte
50 g ristede græskarkerner
50 g soltørrede tranebær
ENDVIDERE
4-6 små lammekoteletter
Fremgangsmåde
Skrub kartoflerne. Kom dem i kogende, saltet vand. Kog dem møre under låg. Gem halvdelen til onsdag.
Lad kartoflerne køle en smule af. Skær dem i mundrette stykker, og rist dem i olie på en varm pande.
Krydr med salt og jomfru i det grønne.
Rør imens honning, citronskal, citronsaft og olivenolie sammen.
Vend dressingen med kål, mynte, græskarkerner og tranebær, og smag til med salt.
Steg lammekoteletterne i lidt olie på en varm pande. De skal bare lige have et par minutter på hver side. Krydr med salt.
Servér straks lammekoteletter med ristede kartofler og kålsalat.
Se flere opskrifter med lam her.
Opskrifter med lam
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også