Lammekoteletter med mynte-kål-salat
Aftensmad

Lammekoteletter med mynte-kål-salat

15. december 2011Opdateret 4. april
af Louisa Lorang
Ugens tirsdagsopskrift er lammekoteletter med mynte-kål-salat. Få opskriften her

Det skal du bruge (2 pers)

  • 1 kg små kartofler
  • salt
  • olivenolie
  • jomfru i det grønne

KÅLSALAT

  • 1 spsk. flydende honning
  • 1 tsk. fintrevet økologisk citronskal
  • ¼ dl citronsaft
  • 2 spsk. olivenolie
  • ¼ hvidkål, fintsnittet
  • 2 håndfulde plukket mynte
  • 50 g ristede græskarkerner
  • 50 g soltørrede tranebær

ENDVIDERE

  • 4-6 små lammekoteletter

Fremgangsmåde

  1. Skrub kartoflerne. Kom dem i kogende, saltet vand. Kog dem møre under låg. Gem halvdelen til onsdag.
  2. Lad kartoflerne køle en smule af. Skær dem i mundrette stykker, og rist dem i olie på en varm pande.
  3. Krydr med salt og jomfru i det grønne.
  4. Rør imens honning, citronskal, citronsaft og olivenolie sammen.
  5. Vend dressingen med kål, mynte, græskarkerner og tranebær, og smag til med salt.
  6. Steg lammekoteletterne i lidt olie på en varm pande. De skal bare lige have et par minutter på hver side. Krydr med salt.
  7. Servér straks lammekoteletter med ristede kartofler og kålsalat.

Se flere opskrifter med lam her.

Læs også