Mad
17. maj 2010

Lynstegt svinekød med spidskål

Ugens tirsdagsopskrift er lynstegt svinekød med spidskål. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/3bb402d5ac5a4fcb97e94859c2a0c734.jpg

Foto: Anders Schønnemann








300 g svinekød i strimler
lidt olie til stegning
1 tsk. sukker
1 løg i både
2 fed hvidløg i skiver
3 spsk. østerssauce
1 spsk. fiskesauce
1 rød chili i skiver (med
eller uden kerner)
½ spidskål i strimler
50 g ristede cashewnødder,
hakkede
TILBEHØR:
sød chilisauce
150 g nudler (gerne sobanudler
kogt efter anvisningen på
pakken)
Brun kødet i lidt olie i en varm wok. Det skal være næsten gennemstegt. Kom sukkeret på, og tilsæt løg og hvidløg. Kom østerssauce, fiskesauce, chili og spidskål ved, og lad det varme i nogle minutter. Servér straks med et drys cashewnødder, sød chilisauce og nudler til.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/6f6b6c33dcc04545a3e6edfa4a4080d5.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/50858107589f44f59ee8a016b4c3785d.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/21c66298818f4eb18980cc29145d67b2.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/e5c525dcde7c4e98b580aab86f36a007.jpg

Læs mere om:

Læs også