Mad
17. maj 2010Lynstegt svinekød med spidskål
Ugens tirsdagsopskrift er lynstegt svinekød med spidskål. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
300 g svinekød i strimler
lidt olie til stegning
1 tsk. sukker
1 løg i både
2 fed hvidløg i skiver
3 spsk. østerssauce
1 spsk. fiskesauce
1 rød chili i skiver (med
eller uden kerner)
½ spidskål i strimler
50 g ristede cashewnødder,
hakkede
TILBEHØR:
sød chilisauce
150 g nudler (gerne sobanudler
kogt efter anvisningen på
pakken)
Brun kødet i lidt olie i en varm wok. Det skal være næsten gennemstegt. Kom sukkeret på, og tilsæt løg og hvidløg. Kom østerssauce, fiskesauce, chili og spidskål ved, og lad det varme i nogle minutter. Servér straks med et drys cashewnødder, sød chilisauce og nudler til.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER