Mad
26. august 2010

Mad-muffins

Temperaturen her er angivet for almindelig konventionel ovn. Hvis du bruger varmluft, skal temperaturen være ca. 20 grader lavere
Af: Louise Dandanell Ørsted
https://imgix.femina.dk/media/26a5fe7aede94b99a9fe2a156a068fef.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

TID: CA. 40 MIN.

CA. 9 STK.

200 g løg
100 g bacon
250 g mel
1 tsk bagepulver
1 dl mælk
1½ dl olie
3 æg
1 tsk salt og ½ tsk peber

Prøv også:

Indbagte grøntsager med karsecreme Cupcakes
Rabarber muffins

Tænd ovnen på 200 grader.

Pil løgene og skær dem i tern.

Steg baconen over middel varme - den skal ikke blive sprød, blot gennemstegt.

Fjern baconen fra panden og steg løgene bløde i fedtet.

Læg dem på køkkenrulle, når de er færdige.

Bland mel og bagepulver i en skål.

Hæld mælk og olie i, mens der piskes.

Pisk æggene i ét ad gangen.

Rør løg og bacon i og krydr med salt og peber.

Fordel dejen i muffinforme.

Bag dem i ca. 15 minutter.

Lad dem køle lidt af, inden de spises.

Læs også