Mad
27. februar 2016Muffins med abrikos og mandler
De fine muffins med abrikos og mandler klæder ethvert kagebord - og så smager de vidunderligt
Af: Camilla Zarah Lawes
Foto Betina Hastoft
Portionen giver cirka 12 muffins
Ingredienser
300 g hvedemel
3 tsk bagepulver
110 g rørsukker
1 æg
2½ dl piskefløde
1 dl mælk
¾ dl solsikkeolie
2 spsk honning
1 vaniljestang
12 tørrede abrikoser
20 mandler
Sådan laver du muffins med abrikos og mandler
Bland mel, bagepulver, sukker og kornene fra vaniljestangen sammen. Stil til side.
Pisk æg med fløde og mælk, tilsæt olie og honning. Rør de to blandinger sammen
Skær abrikoserne i små terninger og hak mandlerne let groft.
Vend begge dele i dejen, og fordel den i smurte høje muffinforme.
Bag kagerne i en 175 grader varm ovn i 18-20 min. Afkøl let og tag dem ud af formene.