Mad
29. februar 2016

Muffins med hindbær og hvid chokolade

Hindbær og hvid chokolade er den helt perfekte kombination i de her lækre små muffins. Og ja, det er bestemt tilladt at spise mere end én
Af: Af Camilla Zarah Lawes
https://imgix.femina.dk/media/article/hindbaermuffins.jpg

Foto Betina Hastoft

Portionen giver cirka 40 minimuffins

300 g hvedemel

Pisk æg med fløde og mælk, tilsæt olie og honning. Rør de to blandinger sammen.

Hak chokoladen fint og vend det i dejen sammen med hindbær.

Smør eller læg små papirforme i muffinformen og fordel dejen i.

Tænd ovnen på 175 grader og bag i 8-12 min., til de er færdige.

Afkøl på bagerist og drys lidt frysetørret hindbær over.

https://imgix.femina.dk/dessert_pdf_sd.jpg

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.