
Kærlighed og sex
Foto: Bjørn Jakobsen
TID: 10 MIN.
40 g pinjekerner
1-2 bdt basilikum
125 g oliven
8-12 skiver tørret skinke
180 g grillede artiskokker, købes på glas
350 g pasta
Salt, peber
1-2 fed hvidløg
¾ dl olivenolie Kog pastaen al dente i letsaltet vand.
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Læg dem på et stykke køkkenrulle. Blend 1½ spsk ristede pinjekerner med 2 håndfulde basilikum (ca. 35 g), presset hvidløg og olivenolie. Smag pestoen til med salt og peber.
Vend pastaen i pestoen og anret i skåle med oliven, skinke, artiskokker og frisk basilikum. Drys evt. med ristede pinjekerner.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.