Mad
2. maj 2011Pasta med citron og kylling
Ugens tirsdagsopskrift er pasta med citron og kylling. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
2 kyllingebryster
lidt olie
salt
ENDVIDERE:
250 g frisk pasta, f.eks.
tagliolini
¼ dl citronsaft
¼ dl god olivenolie
50 g fintrevet parmesan
100 g rucola
Pensl kyllingebrysterne med olie, og steg dem på en varm pande eller grillpande. Kog pastaen i rigeligt, let saltet vand, til den er al dente. Dræn vandet fra, men gem lidt.
Pisk citronsaft, olivenolie og parmesan sammen i en stor skål. Kom den varme pasta i, og vend det hele godt rundt. Smag til med salt og evt. lidt af kogevandet, hvis citron-
smagen er for kraftig, og servér straks den varme pasta med grillet kylling og sprød rucola.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER