Mad
2. maj 2011

Pasta med citron og kylling

Ugens tirsdagsopskrift er pasta med citron og kylling. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/405b5afc86084c3090d241e536227c7e.jpg

Foto: Anders Schønnemann

2 kyllingebryster
lidt olie
salt

ENDVIDERE:
250 g frisk pasta, f.eks.
tagliolini
¼ dl citronsaft
¼ dl god olivenolie
50 g fintrevet parmesan
100 g rucola

Pensl kyllingebrysterne med olie, og steg dem på en varm pande eller grillpande. Kog pastaen i rigeligt, let saltet vand, til den er al dente. Dræn vandet fra, men gem lidt.
Pisk citronsaft, olivenolie og par­mesan sammen i en stor skål. Kom den varme pasta i, og vend det hele godt rundt. Smag til med salt og evt. lidt af kogevandet, hvis citron-
smag­en er for kraftig, og servér straks den varme pasta med grillet kylling og sprød rucola.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/ac221afc29274e7b86da01d7242476b5.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/0748ac5f97af448da9b82ec1d9876f2b.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/da2993c8f5eb4ab7a1a8f68647fe6d3c.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/ba99991acd224edb831571af2e5e169d.jpg

Læs mere om:

Læs også