Pasta med lam og svampe
Foto: Anders Schønnemann
400 g blandede svampe
lidt olie til stegning
300 g lammekød i terninger (af kølle)
2 fed hvidløg i tynde skiver
1 løg, hakket
1-2 dl vand
250 g frisk pasta
salt
1 dl piskefløde
TILBEHØR:
100 g rucola
fintrevet skal af 1 økologisk citron
lidt citronsaft
lidt olivenolie
salt
Rens svampene, og skær dem i mindre stykker. Rist dem i lidt olie på en varm stor pande, til de har fået godt med farve. Tag dem af panden, og steg lammekødet, evt. i lidt mere olie. Lad det få godt med farve. Tilsæt løg og hvidløg, og lad det hele stege lidt. Kom lidt vand på, og lad det fordampe. Tjek, om kødet er mørt, ellers gentag.
Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken. Dræn vandet fra, og kom pasta, svampe og fløde i panden sammen med kødet. Lad det koge op; smag til med salt, og servér straks toppet med lidt rucola vendt med citronskal, citronsaft, olie og salt. Giv resten af salaten til.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER