Pasta med squash og laks
Foto: Stine Christiansen/Skovdal & Skovdal fotografi
Lynhurtig pastaret, der måske endda kan laves på 15 minutter.
150 g tørret pasta
salt
4 fed hvidløg i tynde skiver
olivenolie
1 squash, revet
3-4 spsk. citronsaft
3 spsk. olivenolie
salt
50 g parmesan
100 g røget laks
TILBEHØR:
en stor skål salat
Kom pastaen i rigeligt kogende og saltet vand, og kog den al dente. Dræn vandet fra den, men gem lidt.
Sautér hvidløgene i olivenolie. De skal ikke tage farve. Tilsæt squash og lidt af kogevandet. Tilsæt pasta, og smag til med citron, olivenolie og salt.
Servér straks pastaen toppet med parmesan og røget laks. Spis salat til eller som forret.
Opskriften er til 2 personer
TIP: Retten kan også spises uden laks, så du får en helt vegetarisk udgave.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Torsdag