Ravioli med bacon og salvie
Foto: Anders Schønnemann
Virkelig nem hverdagsmad. Ordentlig købe ravioli får af og til plads i mit hverdagskøkken, når der ikke er tid til at lave dem selv.
Ravioli til 2 personer:
250 g grønne bønner
2 dl vand
1 spsk. smør
salt
2 spsk. hakkede skalotte- eller rødløg
3 spsk. æbleeddike
3 spsk. olivenolie
Endvidere:
100 g bacon
lidt plukket salvie
250 g frisk ravioli, f.eks. med svampefyld
rigeligt kogende vand
revet parmesan
Sådan gør du:
Nip enderne af bønnerne. Kom vand, smør og salt i en gryde, og bring det i kog. Damp bønnerne i smørvandet under låg i 3-4 minutter. Dræn vandet fra bønnerne. Rør løg, eddike og olie sammen, og vend bønnerne i vinaigretten lige inden servering.
Klip eller skær baconen i mindre stykker. Rist dem sprøde på en varm pande. Hæld evt. overskydende fedt fra, og kom salvien med på panden.
Kog din ravioli i rigeligt kogende vand efter anvisningen på pakken, og vend dem med bacon og salvie. Top med parmesan, og servér straks ravioli med bønner til..
TIP: Du kan sagtens bruge god pasta i stedet for ravioli.