Mad
3. februar 2010

Rød linsesuppe med tomat

1 spsk olie1 hakket løg2 hakkede hvidløgsfed1 stor hakket gulerod1 ds hakkede tomaterca. ¾ l grøntsagsbouillon3 dl røde linser1 laurbærbladlidt
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/be979197449840b9bff0aac4457c1e6e.jpg

1 spsk olie
1 hakket løg
2 hakkede hvidløgsfed
1 stor hakket gulerod
1 ds hakkede tomater
ca. ¾ l grøntsagsbouillon
3 dl røde linser
1 laurbærblad
lidt timian
salt
peber
hakket persille

Damp løg, hvidløg og gulerod i olie i en gryde.

Tilsæt tomater, laurbær, timian og bouillon.

Skyl linserne og kom dem i.

Kog suppen til linserne er møre, ca. 20 min.

Smag til og servér suppen drysset med hakket persille.

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.