Romkugler med sorte bønner
15 romkugler DET SKAL DU BRUGE 1 dåse sorte bønner eller 240 g kogte 150 g friske dadler, udstenede 1 dl mandelmel 3 spsk. kakaopulver 3 spsk. kokosolie 1 tsk. vaniljepulver eller korn af 1 vaniljestang 1 tsk. romessens 1 nip salt ENDVIDERE 1 dl kokosmel, frysetørrede bær eller kakaopulver
PRØV OGSÅ: Hjemmelavede romkugler (de bedste) Opskrift - sådan laver du romkugler med sorte bønner
1. Hæld bønnerne fra dåsen i en sigte, skyl dem grundigt, og lad væsken dryppe fra. Kom bønnerne og alle de resterende ingredienser i en foodprocessor eller blender, og kør maskinen, indtil du har en helt glat masse. Smag romkuglemassen til, så den smager præcis, som du ønsker, og stil den derefter i køleskabet i mindst 2 timer, så massen bliver fast nok til, at du kan rulle den. 2. Rul romkuglerne i den ønskede størrelse mellem hænderne, og tril dem i kokosmel, frysetørrede bær, kakaopulver eller lignende, så de ikke klistrer. Opbevar romkuglerne i køleskabet indtil servering.
PRØV OGSÅ: Skumfiduser med vanilje, matcha & kaffe-kakao