Mad
27. september 2010

Salat med perlerug og kylling

Ugens mandagsopskrift er salat med perlerug og kylling. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/c6f79d8b26dd465eb53865ba8e011a1b.jpg

Foto: Anders Schønnemann

1 dl perlerug
2 kyllingebryster
lidt olie til stegning
ENDVIDERE:
saft af 1 lime
1 spsk. flydende honning
2 spsk. olivenolie
2 spsk. æbleeddike
2 avokadoer i terninger
100 g blandet salat
3 stilke bladselleri i tynde skiver
salt og peber
Skyl perlerugen, og kog den i letsaltet vand i ca. 15-20 minutter, til den er mør. Dræn vandet fra.
Rist imens kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt.
Rør limesaft, honning, olie og eddike sammen, og kom avokadoerne i dressingen. Vend perlerug, salat, bladselleri og avokado sammen, og smag salaten til med salt. Skær kyllingen i skiver, og anret dem oven på salaten.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/21a7dc06df4d42c8aa8ca6cb583a170c.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/61b8a48d91f740cb8c457d355aecab97.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/49dcfda3bd1b4b64a1a69f1897c80b9e.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/18036d21ada14f51bb6c9a1ff9348fb0.jpg

Læs også