Salat med perlerug og kylling
Foto: Anders Schønnemann
1 dl perlerug
2 kyllingebryster
lidt olie til stegning
ENDVIDERE:
saft af 1 lime
1 spsk. flydende honning
2 spsk. olivenolie
2 spsk. æbleeddike
2 avokadoer i terninger
100 g blandet salat
3 stilke bladselleri i tynde skiver
salt og peber
Skyl perlerugen, og kog den i letsaltet vand i ca. 15-20 minutter, til den er mør. Dræn vandet fra.
Rist imens kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt.
Rør limesaft, honning, olie og eddike sammen, og kom avokadoerne i dressingen. Vend perlerug, salat, bladselleri og avokado sammen, og smag salaten til med salt. Skær kyllingen i skiver, og anret dem oven på salaten.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER