Mad
20. december 2012

Salat med rødkål, kylling og blå ost

Ugens mandagsopskrift er salat med rødkål, kylling og blå ost. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
Salat med rødkål, kylling og blå ost

Foto: Anders Schønnemann

Lækker salat med rødkål, kylling og blå ost

Salaten er så fyldig og mættende, at jeg spiser den uden brød til. Men det er jo et spørgsmål om sult og smag.

2 kyllingebryster
lidt olie til stegning
salt

DRESSING:
2 tsk. dijonsennep
1 spsk. flydende honning
4 spsk. æbleeddike
4 spsk. olivenolie
salt og peber

ENDVIDERE:
¼ rødkål i tynde strimler
1 hjertesalat, groftplukket
1 pære i skiver
3 stilke bladselleri, snittede
50 g valnødder
100 g blå ost
evt. brød

Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt. Skær dem i skiver lige inden servering.
Rør sennep, honning, eddike og olie sammen, og smag dressingen til med salt og peber.
Vend kål, salat, pære, bladselleri, valnødder og kylling sammen med dressingen, og anret salaten i dybe tallerkener. Riv eller smuldr blå ost over, og servér straks.
Opskriften er til 2 personer

TIP: Hvis du har din blå ost i fryseren, kan du nemt rive den over salaten lige inden servering.

Prøv også: Rødkål-wraps med grøn hummus og kylling

Få inspiration til andre lækre hverdagsretter her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/920aa42a9b0a4ac9ac76cd3afa674f56.jpg

Tirsdag

https://imgix.femina.dk/legacy/media/eb41789b83ba4888901d43f94df12e06.jpg

Onsdag

https://imgix.femina.dk/legacy/media/09a96c890adf4286917d151617d891d7.jpg

Torsdag

https://imgix.femina.dk/legacy/media/3bf7cda3a7a4435abad5efad702d732f.jpg

Fredag

Læs også