Sandwich med brie og valnødder
Aftensmad

Sandwich med brie og valnødder

7. juni 2010(Opdateret 07.06.10)
Af: Louisa Lorang
Ugens onsdagsopskrift er en let og lækker sandwich med brie og valnødder. Få opskriften her

Det skal du bruge (2 pers)

  • 50 g valnødder
  • 1 lille fed hvidløg
  • 1 stort bundt basilikum
  • 3 spsk. ekstrajomfruolivenolie
  • salt

ENDVIDERE

  • 4 store skiver groft brød
  • 100 g god brieost, f.eks. Brie de Meaux
  • 1 lille rødløg i tynde skiver
  • 100 g rucola
  • 1 glas grillede peberfrugter i olie

Fremgangsmåde

  1. Kom valnødder, hvidløg og basilikum i en foodprocessor, og blend det groft.
  2. Tilsæt olien, og blend igen. Smag til med salt.
  3. Rist brødet i ovnen eller på en brødrister.
  4. Anret det varme brød med skiver af brie, rucola, peberfrugt, rødløg og valnøddedressing.
  5. Servér straks.

Se flere opskrifter på sandwich her.

Læs også