Mad
22. august 2012

Skøn opskrift på hindbærmousse

En let og luftig hindbærmousseopskrift der giver sommerminder til dessert
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/08/34/madsag/hindbaer.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

Hindbærmousse

Ingredienser
3 blade husblas
250 g hindbær
100 g flormelis
1 spsk citronsaft
2½ dl piskefløde
Evt. hindbær og citronmelisse til pynt

LÆS MERE: Find flere skønne opskrifter på bær til både sylte, sirupper og desserter her

Fremgangsmåde
Udblød husblasen i koldt vand.

Mos hindbærrene med flormelis, evt. i blenderen.

Smelt husblassen med det vand, der hænger ved, samt citronsaften og afkøl.

Pisk fløden og vend hindbærblandingen i.

Vend den afkølede husblas i og hæld moussen i en skål eller portionsglas. Stil i køleskabet i mindst 2 timer og servér evt. pyntet med hindbær og citronmelisse.

LÆS MERE: Har du hindbær i overskud, og skal du have en lille cocktail til moussen? Så lav en Hindbær Gin Rickey - se opskriften her

Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.

Læs også