Mad
22. august 2012Skøn opskrift på hindbærmousse
En let og luftig hindbærmousseopskrift der giver sommerminder til dessert
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Hindbærmousse
Ingredienser
3 blade husblas
250 g hindbær
100 g flormelis
1 spsk citronsaft
2½ dl piskefløde
Evt. hindbær og citronmelisse til pynt
LÆS MERE: Find flere skønne opskrifter på bær til både sylte, sirupper og desserter her
Fremgangsmåde
Udblød husblasen i koldt vand.
Mos hindbærrene med flormelis, evt. i blenderen.
Smelt husblassen med det vand, der hænger ved, samt citronsaften og afkøl.
Pisk fløden og vend hindbærblandingen i.
Vend den afkølede husblas i og hæld moussen i en skål eller portionsglas. Stil i køleskabet i mindst 2 timer og servér evt. pyntet med hindbær og citronmelisse.
Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.