Sød og syrlig brombærsirup
Foto: Bjørn Jakobsen
Brombærsirup (Ca. ½ liter)
Ingredienser
400 g brombær
4 dl rødvinseddike
450 g sukker
250 g flydende honning
LÆS MERE: Find flere skønne opskrifter på bær til både sylte, sirupper og desserter her
Fremgangsmåde
Kom brombær og eddike i en beholder med låg og lad dem trække i 5 dage.
Sigt og pres forsigtigt al væden fra - den skal helst ikke være for uklar.
Kog væden op med sukker og honning og lad det koge lidt ind, til der er ca. ¾ l tilbage. Hæld på en skoldet flaske.
Anvendes fortyndet med vand som »voksen« saftevand med myntekviste og isterninger, til at hælde over isdesserter og kager eller kog siruppen yderligere ned og servér til ostebord.
Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.
Kvalitetsprodukter til køkkenet i SØNDAGs webshop
Træfad i olientræ>> køb HER
Vin-termometer>> køb HER
Knivsæt fra Shun>> køb HER