Mad
8. september 2014Spicy kyllingebøffer i pitabrød
Her får du opskriften på spicy kyllingebøffer i pitabrød
Af: Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Spicy kyllingebøffer i pitabrød til 4 personer
Fingermad ja tak! Måske trænger I bare til en aften med sofahygge og nemme pitabrød. Du kan vælge lige det tilbehør du har lyst til, når du skal vælge fyld til dine pitabrød. Derfor er det også en sjov spise at servere for børnene.INGREDIENSER
5 forårsløg 500 g hakket kylling 1 cm friskrevet ingefær saft og fintrevet skal af ½ usprøjtet citron 2 spsk. paprika 2 spsk. stødt spidskommen 1 tsk. stødt kardemomme ½ tsk. stødt cayennepeber 2 spsk. solsikkeolie til stegningFYLD
1 rød peberfrugt 1 gul peberfrugt 2 nye løg 2 hjertesalaterYOGHURTDRESSING
200 g græsk yoghurt 2 % 1 spsk. spidskommen salt og friskkværnet peber 1 tsk. tørrede chiliflagerTIL SERVERING
4 pitabrød Prøv også pitabrød med kødboller og ovnkartoflerOpskrift - sådan laver du spicy kyllingebøffer i pitabrød
1. Rens forårsløgene, og skær dem i tynde skiver. Rør kyllingekødet sammen med forårsløg, ingefær, citronskal og -saft, paprika, spidskommen, kardemomme og cayennepeber. Form farsen til små flade bøffer på ca. 4 cm i diameter. Steg bøfferne i olie på en pande på begge sider i ca. 10 minutter i alt, til de er gennemstegte. 2. Fyld: Rens peberfrugterne, og skær dem i stave. Pil løgene, og skær dem i tynde både. Skyl hjertesalaten, og skær den i tynde både. 3. Yoghurtdressing: Rør yoghurt sammen med spidskommen, salt og peber. Drys med chili. 4. Servering: Varm pitabrødene. Del dem i halve, smør dem med yoghurtdressingen, og fyld dem med grøntsager, kyllingebøffer og mere dressing.DENNE RET ER EN DEL AF EN MADPLAN. SE UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Fennikelsalat med røget laks og rugbrødschips - Få opskriften her
Nakkekam og couscoussalat med fennikel og pære - Få opskriften her