Mad
1. juli 2010

Spidskålssalat med gorgonzola, valnødder og blåbær

Vi ved, at gorgonzola og valnødder klæder hinanden. Men prøv at blande det med spidskål og drysse med blåbær – uhmm. Salaten kan serveres som tilbehør til al slags kød.
Af: af Lynn Andersen
https://imgix.femina.dk/media/51837c7fba7e44e791ebcc85138b701a.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

TID: 25 min.

Til 4 personer

Prøv også:

Cannelloni med pancetta og gorgonzola Vandmelonsalat med solbær-vinaigrette Hindbær- og valnøddesalat med feta Tykke pandekager med hyldeblomst-marinerede blåbær

1 lille spidskål
100 g gorgonzola
1 dl olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
50 g valnødder
100 g blåbær

Skær spidskålen i tynde strimler.

Bland en dressing af gorgonzola, olie og eddike og smag til med salt og peber.

Hæld dressingen over spidskålen og bland godt.

Drys med halve valnødder og blåbær.

Serveres som tilbehør til al slags kød.

Læs også