Mad
5. december 2013

Squash-pasta med ragout af svinekød

Ugens mandagsopskrift er squash-pasta med ragout af svinekød. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
Squash-pasta med ragout af svinekød

Foto: Anders Schønnemann

Squash-pasta med ragout af svinekød til 2 personer (25 min)

Jeg gør normalt ikke reklame for produkter eller websites, men jeg elsker min spiralizer, som kan lave både grøntsagsspaghetti og tagliatelle, og som er købt hos

rawandmore.dk

Har du ikke sådan én, kan du bruge en tyndskræller.

INGREDIENSER

300 g svinekød i strimler

olivenolie

1 løg i tynde både

3 fed hvidløg i tynde skiver

2 spsk. tomatpuré

1 dl hvidvin

1 dl vand

salt og peber

et nip sukker

lidt plukket timian

1 stor squash

lidt olivenolie

høvlet parmesan

TILBEHØR

salat

Opskrift - sådan laver du squash-pasta med ragout af svinekød

1. Steg kødet i olie på en varm pande. Kom løg og hvidløg ved, og lad dem blive bløde. Tilsæt tomatpuré og hvidvin, og lad det koge op. Tilsæt vand, og kog op igen. Smag til med salt, peber, sukker og timian.

2. Lav imens tynde strimler af squash på en spiralizer eller ved hjælp af en tyndskræller (eller riv squashen).

3. Vend squash-pastaen med saucen; smag til igen, og servér straks toppet med olivenolie, parmesan og peber.

4. Servér salat til.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

ONSDAG: Burger med spinat, slaw og gedeost - Få opskriften her

FREDAG: Lammeskank med blød polenta - Få opskriften her

Læs også