Mad
18. juli 2011Stegte nudler med oksekød og bok choi
Ugens fredagsopskrift er stegte nudler med oksekød og bok choi. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
150 g nudler, gerne hvedenudler
300 g mørt oksekød i strimler
olie til stegning
1 tsk. sukker
3 fed hvidløg i tynde skiver
3 bok choi i både
4-5 spsk. østerssauce
½-1 dl vand
ENDVIDERE:
1 spsk. sesamfrø
plukket koriander
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Dræn vandet fra, og skyl dem evt. i koldt vand, hvis de klistrer sammen.
Rist oksekødet i lidt olie i en meget varm wok. Kom sukker ved, når kødet er brunet. Tilsæt hvidløg, bok choi, nudler og østersauce. Lad det stege kort, og tilsæt en smule vand. Smag til, og servér straks toppet med sesamfrø og koriander.
Opskriften er til 2 personer.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER