En hverdagsdessert, der tager kegler. Nyd den også som en luksusmorgenmad eller som et sødt mellemmåltid. Her får du opskriften på stikkelsbærkompot med skyr
Opskrift - sådan laver du stikkelsbærkompot med skyr
1. SKYRCREME: Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud – gem vaniljebælgen til kompotten. Rør skyr og vaniljekorn sammen. Sigt flormelis i blandingen, og rør rundt. Stil skålen i køleskabet. 2. Bland stikkelsbær, sukker og vand i en gryde, og tilsæt den tomme vaniljebælg. Bring blandingen i kog, og lad den koge, til bærrene er møre. Fjern vaniljebælgen, og lad kompotten køle af. 3. SERVERING: Anret desserten i 4 glas med skiftevis kompot og skyr. Knus makronerne, og drys dem på toppen af desserten lige inden servering. PRØV OGSÅ: Rabarberis med kompot af vinrabarber