Mad
27. november 2013

Sund jule-konfekt: Nøddeguf

De lækre små konfekt-hapsere er hurtigt lavet og så smager de bare SÅ skønt!
Af: Lene Rode, styling Camilla Lawes
Nøddeguf serveres i små forme og kan serveres på et fad som små, lækre konfekt-hapsere

Foto: Martin Tanggaard

INGREDIENSER

150 g mørk chokolade

2. Tag skålen af varmen, og vend mandelsplitter i.

3. Fordel chokomassen i små konfektforme eller som små klatter på bagepapir.

4. Drys med guldglimmer, og stil i køleskabet i 30 minutter, til chokoladen har sat sig.

LÆS OGSÅ: Få 5 trin til en sund jul

Næringsindhold pr. 100 g

● Protein: 4,7 g

● Fedt: 17,0 g

● Kulhydrat: 52,9 g

● Kostfibrer: 5,6 g

Energiindhold: 1.557 kJ/372 kcal

PRØV OGSÅ: Julekonfekt

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.