Mad
11. april 2011

Svine-koteletter med peberfrugt-relish

Ugens fredagsopskrift er svinekoteletter med peberfrugt-relish. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/45f28d5f4a964336b816fbdcd7525a1a.jpg

Foto: Anders Schønnemann

2 røde peberfrugter i strimler
2 små løg i både
2 fed hvidløg i tynde skiver
1 tsk. hakket rød chili, eller efter smag
lidt olie til stegning
½ dl sukker
1 dl eddike, gerne æbleeddike
ENDVIDERE:
2 store svinekoteletter
lidt olie til stegning
salt og peber
TILBEHØR:
500 g ristede kartofler
Sautér peberfrugter, løg, hvidløg og chili i olie i en stor gryde. Det må ikke tage farve, men lad det klare en smule - det tager 3-4 minutter. Hæld sukker og eddike i gryden, og lad det hele simre i 10 minutter. Smag til med salt. Tag gryden af varmen, og lad relishen køle af til stuetemperatur (gerne i køleskabet, hvis du har travlt).
Steg imens koteletterne i olie på en varm pande, til de er akkurat gennemstegte, og krydr med salt og peber.
Servér straks koteletter med relish og ristede kartofler.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/35155206c4e240a98d33bd39c3354e70.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/c2943f84c9bb4a2db43013d0c9e028a4.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/fef9a8fad5734db6b13a58588fe41496.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/7722493776674c16a73dda8299f74189.jpg

Læs mere om:

Læs også