Salat med kylling og blå ost
Foto: Anders Schønnemann
Salat med kylling og blå ost til 2 personer (25 min)
Stor, mættende salat, der kan spises, som den er, eller med brød til.
INGREDIENSER
2 kyllingebryster, evt. med skind
lidt olie til stegning
salt
2 hjertesalater
1 pære i både uden kernehus
3 stilke bladselleri i skrå skiver
50 g hakkede valnødder
50 g soltørrede tranebær
olivenolie
saft af ½ citron
salt og peber
100 g blå ost
TILBEHØR
evt. brød
Opskrift - sådan laver du salat med kylling og blå ost
1. Steg kyllingebrysterne gyldne og gennemstegte i lidt olie, og krydr med salt. Skær dem i skiver.
2. Skær salaten i både, og anret med pære, bladselleri, kylling, valnødder og tranebær. Dryp med olivenolie og citron, og krydr med salt og peber.
3. Top med brud af blå ost, og servér straks, evt. med brød til.
TIP: Erstat blå ost med mild gedeost eller parmesan, hvis du ikke er fan af det blå!
Få indkøbslisten til hele ugen her
Ugens andre opskrifter
MANDAG: Grillet svin med friske figner - Få opskriften her
TIRSDAG: Stegte sild med æble og estragon - Få opskriften her
ONSDAG: Black beans-enchiladas med majssalat - Få opskriften her